Aangekomen in Ecuador
Door: AnoukenFelix
Blijf op de hoogte en volg Anouk
03 September 2010 | Ecuador, Quito
Hallo Allemaal,
Gister zijn we aangekomen na een lange reis in het vliegtuig! Wat een ellende om zolang stil te zitten.. Vooral anouk had er problemen mee.. Alle twee zwaar misselijk na een enorme daling.. Wat bleek, Felix zijn bagage stond nog in Madrid! Daar word je wel chagrijnig van, zeker als je misselijk bent! Kunnen we straks ophalen, verder zitten we in een leuk hostel en gaan nu de stad Quito verkennen!
Dikke kuss ons
Dikke kuss ons
03 September 2010 - 15:14
Luc:
Yeah jullie zijn er. Nu kan het pas echt beginnen. Wel balen van Felix zijn bagage, maar je kan de pech maar vast gehad hebben toch! heel veel plezier in Quito...
daag x -
03 September 2010 - 15:22
Erik En Bouk:
meeeeeeenn je niet!! zul je altijd zien hè, overkomt zelfs het beste peerd vd stal!! maar fijn om te horen dat jullie weer veilig met de voetjes op ecuadorse (?!) bodem staan!! Geniet maar goed saampies!! Knuffies vanuit nimweege -
03 September 2010 - 15:23
Carly:
Oh oh.. dat is geen goed begin. Vanaf nu wordt het gewoon super! Eerst even bijkomen van dat zitten (geen pretje inderdaad!) en dan: genieten! Have fun.. kus kus -
03 September 2010 - 15:42
Jacqueline:
Meis,
Heeeeele fijne reis!! Geniet ervan, ik volg jullie verhalen via de site!!
Dikke kuss -
03 September 2010 - 15:50
Lot!:
Oohnee he schatten! Niet ziek zijn hoor tijdens jullie reisje.. Fijn dat de koffer weer terecht is, dan kunnen jullie nu eindelijk echt finally gaan genieten! En echt geloof me, zelfs deze reis is alle aankomende maandjes waard!!
geniet lekker samen. Dikke kus vanuit A'dam voor jullie. -
03 September 2010 - 16:04
Mandy:
Schatjes, hihihihi.. Wat een ellende!! Nu wordt het tijd om te genieten. Veel plezier, dikke kus! -
03 September 2010 - 16:13
Pietje:
Wat fijn om te horen dat jullie er zijn!! :)
Wel naatje van je bagage felie. Genieten!!
xx -
03 September 2010 - 16:58
Lambert En Els:
Had al een vermoeden dat er een hobbeltje was, maar jullie kunnen goed incasseren, dus hup het avontuur in. Geniet ervan! -
03 September 2010 - 17:05
Milou:
Fijn dat jullie er veilig zijn!! Hebben de pleistertjes achter jullie oren niet gewerkt? Veel plezier!
Liefs! -
03 September 2010 - 23:26
Viktor:
Goed bezig. Komt wel goed met die tas. En anders leen je maar wat van Anouk. Ze moeten met wat beters aankomen om jullie gek te krijgen. Veel plezier! -
04 September 2010 - 09:07
Ronymyon:
jullie hadden toch ook je kleding over 2 tassen verdeeld?? xx -
04 September 2010 - 10:27
Gloe:
Haha schattekes toch...Jut en Jul in Zuid-Amerika! Ik zeg double trouble...Ach na de spreekwoordelijke regen komt zonneschijn!Yeahhh Geniet! -
04 September 2010 - 13:29
Lieke En De Mannen:
Beste Anouk en Felix,
Succes en veel plezier, ik heb mijn emailadres al ingevuld, wij gaan jullie volgen!
Groeten -
04 September 2010 - 15:12
Lisanne:
Fijn dat jullie zijn aangekomen! Hopelijk hebben jullie de bagage terug en kunnen jullie heerlijk gaan genieten! Dikke kus Lies en Sophie -
06 September 2010 - 07:24
Liesbeth:
Hola!!
hopelijk zijn jullie de reis en bagageproblemen vergeten en aan t genieten van jullie reis! Veel plezier samen!! xx L -
07 September 2010 - 14:16
Oma Sophie:
hoop dat alles goed gaat.
zoen, oma -
07 September 2010 - 15:17
Thea En Ad:
Veel plezier daar aan de andere kant van oceaan.
Wij gaan regelmatig jullie site bezoeken om op afstand mee te genieten van jullie ervaringen. -
08 September 2010 - 09:54
Mariska:
Hoi schatjes,
Nou gelukkig hebben jullie toch nog wat verspreidt dan kwa spullen. Maar nu is het allemaal trg dat is wel fijn. Plaatsje is mooi?
Ik wacht op de andere verhalen en foto's natuurlijk;)
Dikke kus en geniet.