Lima - Reisverslag uit Lima, Peru van Anouk Wildt - WaarBenJij.nu Lima - Reisverslag uit Lima, Peru van Anouk Wildt - WaarBenJij.nu

Lima

Door: AnoukenFelix

Blijf op de hoogte en volg Anouk

15 September 2010 | Peru, Lima

Ola,
Jaja we zitten nu al weer in Peru! Bedankt voor jullie leuke reacties, wij moesten er wel om lachen. Nu ons volgende avontuurverslag.
Waar waren we gebleven, ohja Cuenca (Ecuador)! Daar kunnen we heel kort over zijn, één dag geweest. We dachten gaan naar de Inca ruines daar, nou daar is niks aan. Wel een mooie Kathedraal.
Volgende dag op weg naar Vilcabamba (een stadje waar de mensen het oudst worden vanwege de hoogte, levenswijze en bio producten, zeggen ze zelf) Wij denken dat het komt omdat ze geen reet doen! De levenstijl trekt echter wel randdebielen uit voornamelijk noord-amerika aan. Wat een vreemde vogels, ze zien er tikkeltje verslaafd uit. Twee relaxte dagen gehad in een aardig hostel daar, met jacuzzi´s en zwembad! Ook een dag te paard naar een waterval in een nationaal park geweest! Te paard was erg grappig, vooral felix op een paard in galop! Doordat ik ervaren was, mocht ik eens even flink sjeezen! Erg gaaf! Volgende dag met veel spierpijn ´s avonds vertrokken naar Piura, Peru.

We begonnen de reis zondags om 20.30 uur uit Vilcabamba en waren maandag om 17.30 uur ´s avonds in Huanchaco! DAt is een badplaatsje bij Trujillo! Een hele rit dus, wat een hel, zolang in de bus! De grens overgang was echter zinloos papierwerk invullen 20 keer moeten vermelden dat wij uit nederland komen.

Huanchaco is een leuk vissers en surf dorpje, maar het is nu laag seizoen dus burg haamsteden in het laag seizoen is drukker, aldus Felix. Verder lekker vis gegeten ´s avonds. En we hadden bij het hostel een vriendje, de schilpad dude!

Dinsdagochtend vertrokken naar Trujillo, daar een tour gemaakt naar Chan Chan en naar de regenboogtempel. De gids was net een bandje dat bleef hangen, veel gelachen om het slechte engels. Chan Chan niet veel van over, snelweg was blijkbaar belangrijker om aan te leggen. ´s Avonds met een uber luxe bus naar Lima vertrokken! Daar zijn we nu! Mooie binnenstad en mooie pleinen. Wissel van de wacht van het presidentiele paleis gezien! Morgenvroeg op weg naar Ica om de oase in de woestijn te gaan bekijken!

Adios!

En natuurlijk nog wat weetjes:
- We zijn uitgenodigd bij een ecuadoriaans gezin om te eten, maar dat is maar 2500 km verder op.
- Anouk probeert mensen hier met gebarentaal zwemmen te leren, want de hondjesstijl is hier te populair. Wat uiteraard niet kan!
- Er worden veel foto´s van ons gemaakt, omdat wij zo groot zijn en wit. Echt hilarisch!
- Op straat maken jongeren foto´s van Anouk. We voelen ons soms net aapjes in een dierentuin! Maar wel lachen.
- We worden wel knettergek van al dat getoeter van auto´s, maar verder gaat het goed!
- Fel had zo´n spierpijn dat hij helemaal wijdbeens liep de eerste uren!

NOU TOT DE VOLGENDE KEER! DIKKE X

• 15 September 2010 - 20:35

Viktor:

Goed bezig daar! Feel, die cowboyhoed staat je net zo goed als de muts! Ik zie een hoofddeksel carrière voor je in het verschiet.
    Veel plezier, en doe vooral gekke dingen!

• 15 September 2010 - 22:22

Mirian:

Hahahahahahaha... wat een avonturen weer! heb weer genoten van jullie story en pica's... echt TOP!
    Enjoy....
    dikke knuffel en kusjes!
    P.S. Ik wacht met smart op de rest van jullie avonturen ;) hihihihi..xxx

• 16 September 2010 - 07:53

Sjoerd:

Dat ziet er goed uit!
    x

• 16 September 2010 - 08:19

Afke:

Wat beleven jullie toch n mooie dingen! Goed om te lezen dat jullie zo genieten..

Dikke x

• 16 September 2010 - 08:50

Franka:

felix te paard: feel het kan iets ontspannender, maar wat staat die hoed je geweldig!! Verder zijn jullie goed bezig. fijn om mijn broer weer een beetje te herkennen zo zitten bij het zwembad.Feel vergeet af en toe niet niets te doen. hahaha dikke kus

• 16 September 2010 - 10:24

Mariska:

Jaloers.............
    Ziet erg goed uit. Zag echt dat fel het goed kon op het paard, beetje angstige ogen:D en moeilijke houding.
    Veel plezier nog en stuur vrijdag wel ff een mail. Dikke kus

• 16 September 2010 - 11:50

Gloe:

Meneer en Mevrouw Cowboy! Ik moet toegeven Fel is wederom onwijs sexy, dit keer te paard! Doe je goed Nouk! Woooow wish I were you!
    Enjoy!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 16 September 2010 - 14:27

Pietje:

Feel, Indiana Jones is er niks bij. Je kan Harrison Ford zo vervangen ;)
    Veel plezier daar nog!

Dikke xx

• 16 September 2010 - 15:43

Jan En Jenneke:

Geweldig ik (Jan) sluit me helemaal aan bij de reactie van Gloe. Wat hebben jullie in 14 dagen al veel gezien en meegemaakt. Ga zo door. Leuke fotoos weer. Hoe zal Fee er de volgende keer op staan wordt de grote vraag. Trouwens weten jullie zeker dat die aan die haak een varken is...............?
    Groeten en kus van ons.

• 17 September 2010 - 02:05

Anouk:

hahahah leuke reacties allemaal.. En Jan, het is echt een varken!
    Fel zit nu even aan sigaretten en een biertje terwijl ik even op internet zit, dus frankie en vrienden van fel wees gerust! Hij doet nog zijn ding, alleen wat minder ;)

• 17 September 2010 - 10:07

Marleen:

Hahaha wat een feitjes, je kunt het maar weten;)
    Have fun!

Kusje

• 17 September 2010 - 12:09

Mies:

Super, lieve mensen! Weer een leuk verhaal om te lezen en ook de foto's werken soms weer even op de lachspieren;) Maar vooral goed om te horen dat jullie lekker genieten! Ga zo door:D Liefs mies!

• 17 September 2010 - 17:53

Lotte:

Hey Felix en Anouk..
    Leuk om jullie verhalen telezen..! En de foto's daarbij tezien...!
    GENIET!!!!
    Liefs lot

• 18 September 2010 - 19:08

William:

mooie fotos te paard,happy holly days

• 22 September 2010 - 18:06

Marieke Oosterhout:

Muy rapido..... Jeetje zeg wat gaan jullie snel... Straks kunnen jullie Brazilie er nog achteraan doen. Ga niet te snel want Ica (en dan vooral Huacachina en de zandduinen) is echt super mooi!!! Zandboarden en met een buggy door de duinen sjezen..... GEWELDIG!!!
    Veel plezier nog en we horen het wel weer!

X Jeroen, Marieke en Mels